Schoterlandseweg 62, 8451 KC Oudeschoot, Tel: +31(0)513 632012

Over Lolkema BV Transport

Lolkema Transport BV heeft als hoofdactiviteit het leveren van zand, grond en overige wegenbouwmaterialen aan derden. Dit doet zij hoofdzakelijk vanaf haar terrein gelegen aan de Schoterlandseweg te Oudeschoot. Ook bestaat de mogelijkheid om hier zelf deze materialen te komen halen. Bijzonder is de leverantie van mooie gezeefde tuingrond, zand voor sportvelden, drainage en manegebakken.

Transport bouwmaterialen

Lolkema Transport BV voorziet tevens in het transport van bouwmaterialen met transportmiddelen bemand door ervaren en deskundig personeel. Veel bouwbedrijven en aannemers hebben al kennis gemaakt met onze expertise op dit gebied. Door een flexibele opstelling wordt tijdwinst geboekt in bouwprocessen, waar tijd geld betekend.

Ook heeft zij op het terrein de beschikking over handel in restpartijen van verhardingsmaterialen.

Uitvoering op korte termijn

Voor het vervoeren van iedere hoeveelheid van (bouw)materialen bent u bij Lolkema BV transportbedrijf aan het juiste adres. Indien ’s middags voor 12.00 uur besteld, dan kunnen we vaak de volgende dag de opdracht al voor u uitvoeren. Heeft u op korte termijn materiaal nodig? Neem dan contact met ons op

Tarieven

De flexibiliteit van ons bedrijf uit zich zowel in de levering als de prijs. De mogelijkheid bestaat dat wij dat van u aannemen voor een van te voren afgesproken tarief, of op basis van een vast uurtarief wordt de werkelijk gebruikte tijd in rekening gebracht, in dit geval spreken wij over verhuur van de vrachtauto incl. chauffeur.

Transport voertuigen

Wij kunnen met ons wagenpark dat bestaat uit Kippers 6x6, Kippers 8x8 en een containerauto met autolaadkraan, het vervoer voor u uitvoeren van kleine en/of grote partijen zand, grond, menggranulaat en andere wegenbouwmaterialen. Omdat wij de mogelijkheid hebben om over meerdere kippers te kunnen beschikken, kunnen we flexibel inspringen op vragen van de klant.

Vrachtwagen of containerauto

Tevens beschikken we over een vrachtwagen voor het vervoer van materieel tot een totaalgewicht van 16 ton. Hiermee vervoeren we eigen materieel als mini, midi en mobiele kranen, diverse soorten keten en zeecontainers, dit kan natuurlijk ook voor u uitgevoerd worden. Bij de containerauto beschikken we ook over een vlakke laadbak die ook voor deze activiteiten gebruikt kan worden.

Bij de uitvoering van uw transport beschikken over vakkundig personeel welke op een correcte wijze hun taken uitvoert.

Wilt u ook kennis maken met de grondige aanpak van Lolkema BV Transportbedrijf, neemt u dan contact op via 0513 632012 of via het contactformulier.